Singles Day Deals


Het zal niemand verbazen, maar Singles Day deals zijn er in alle soorten en maten. Omdat deze dag oorspronkelijk was gericht op het geven van een cadeautje aan jezelf, geven webshops vooral korting op producten die je gemakkelijk voor jezelf koopt. Denk hierbij aan schoenen, kleding of een beauty- en wellnesbehandeling. Ook geldt er tijdens Singles Day korting op boeken, videogames, spelcomputers en andere elektronische gadgets. Bovendien zijn er tijdens Singles Day aanbiedingen die niet alleen voor jezelf zijn, maar die je ook aan je partner cadeau kan doen. Denk hierbij aan mooie sieraden, een lekker luchtje of een mooi horloge.

Hoe vind ik de beste Singles Day deals?

Singles Day in Nederland nog relatief klein is in vergelijking met China, dus is het (vooralsnog) gemakkelijk een overzicht aan te brengen in alle Singles Day acties en (web)shops. Toch zien wij ook het aantal deelnemende winkels jaar op jaar toenemen, waardoor we bij Singles Day Online ervoor hebben gekozen om dit zo overzichtelijk mogelijk voor je neer te zetten.

In ons Singles Day deal overzicht kan je filteren per categorie, of zoeken op de naam van je favoriete shop. Door met je muis over het logo te gaan, zie je direct welke aanbieding er beschikbaar is en welke code je kunt verzilveren. Verlies geen kostbare tijd en shop direct bij jouw favoriete winkel. Heb je nog wat meer informatie nodig? Voor alle Singles Day deelnemers is er een aparte winkelpagina gemaakt. Door linksboven op het informatie icoontje (i) te klikken, kan je rustig alle deals en aanbiedingen van jouw webshop nog eens doornemen.

Zit je niet te wachten op al die plaatjes waar je overheen moet met je muis, maar wil je gewoon weten welke webshops er deelnemen aan deze te gekke kortingsdag? Ga dan naar ons deelnemersoverzicht. Je ziet hier alle Singles Day deelnemers, netjes op een rijtje. Het enige wat je hoeft te doen, is klikken op de naam van jouw webshop, en je bent verzekerd van mooie kortingen!