Omdat steeds meer webshops meedoen aan deze kortingsdag, neemt ook het aantal Singles Day categorieën toe. Met name de productcategorieën die makkelijk in de aanschaf zijn, voor jezelf of voor je partner, worden steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan Cosmetic & Parfum. Een lekker geurtje is een makkelijk en leuk cadeautje, waardoor deze categorie sterk vertegenwoordigd is. Douglas, ICI Paris en The Body Shop zijn webshops die je tijdens Singles Day in deze categorie zal terugvinden. 

Maar wat zijn nog meer populaire Singles Day categorieën? Enkele voorbeelden zijn Beauty & Sieraden, Cadeaus & Geschenken en Elektronica & Gadgets. De laatstgenoemde categorie is een razend populaire categorie onder de mannelijke shoppers. Vooral Playstations en videogames zijn populair, maar ook laptop of een JBL-speaker wordt vaak gekocht. 

Beauty & Sieraden is natuurlijk een categorie waarbij we vooral aan de vrouwelijke koopjesjagers denken, maar ook mannen weten deze categorie tijdens Singles Day goed te vinden. Singles Day is natuurlijk een ideale gelegenheid om je partner te verrassen met mooie oorbellen of een elegant horloge.

We kunnen gerust zeggen dat er in elke categorie wel een mooie Singles Day deal te vinden is. Voor ieder wat wils dus, want het is een dag om cadeautjes te krijgen en te geven. Of het nu gaat om een kleinigheidje uit de Singles Day categorie Cadeaus & Geschenken, of om een grotere verrassing… Bij Singles Day Online vind je in elke categorie een geschikte deal.