Ondanks dat Singles Day in Nederland pas net om de hoek komt kijken, zijn er al verschillende Singles Day deelnemers die vol in zetten op deze online koopjesdag. Net als in China waren het ook in Nederland de elektronica webshops die als eerste deelnemers van Singles Day naar voren stapten. Zo trapte Bol.com Singles Day in Nederland af met de ‘I Love Me’ campagne, en bood BCC zelfs een heel weekend lang de welbekende ‘altijd de beste prijs’. Ook Mediamark haakte met ‘de beste 11 voor jezelf’ in op de aanstaande koopgekte, met 11 topdeals voor een single prijs. Want waarom zou je met zoveel spectaculaire aanbiedingen wachten tot je iets krijgt, terwijl je het jezelf ook cadeau kan doen?

Niet alleen shop je met veel korting bij deze elektronicawinkels. Een lekker luchtje, mooie make-up of een uitdagend lingeriesetje zijn natuurlijk ideale cadeautjes voor jezelf of je partner. Daarom geven Douglas, ICI Paris en Hunkemöller jaarlijks een fikse korting op het gehele assortiment. En laten we ook de Singles Day deelnemers Blokker, Wehkamp en HEMA niet vergeten. Stuk voor stuk mooie Singles Day aanbiedingen voor in en rondom het huis.

Benieuwd naar welke Singles Day deelnemers er dit jaar weer uitpakken met mooie deals en kortingen? Kijk dan snel in het onderstaande deelnemersoverzicht of jouw favoriete webwinkel Singles Day aanbiedingen heeft. Wil je alle deals bekijken van verschillende webwinkels, ga dan snel naar het complete overzicht via de onderstaande button!